Asiatisk dippingsaus med chii hvitløk, ingefær og lime

Dippingsaus med chii hvitløk, ingefær og lime, skikkelig godt å dippe Dumplings, vårruller, wontons mm i. Det tar mindre enn 5 min. å røre sammen denne sausen, men den blir best om den får stå og trekke smaker en liten stund.

Dippingsaus med chii hvitløk, ingefær og lime 4 ss Soyasaus 4 ss Risvineddik 4 ss Sukker 2 cm Ingefær (raspet) 4 ss Limesaft(presset) 1 Chili (skjært i skiver) 2 fedd Hvitløk (skjært i skiver) ttps://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
45 minEnkel

Ingredienser:

4 ssSoyasaus
4 ssRisvineddik
4 ssSukker
4 ssLimesaft(presset)
1 Chili (skjært i skiver)
2 feddHvitløk (skjært i skiver)
2 cmIngefær (raspet)

Slik gjør du:

1
– Rasp ingefæren
– Press limen
– Skjær hvitløk og chili i biter
2 Rør sammen alle ingrediensene
– La den stå
– Smak til sausen
3 Smak til sausen med lime, sukker mm

Dippingsaus med chii hvitløk, ingefær og lime 4 ss Soyasaus 4 ss Risvineddik 4 ss Sukker 2 cm Ingefær (raspet) 4 ss Limesaft(presset) 1 Chili (skjært i skiver) 2 fedd Hvitløk (skjært i skiver) ttps://heidisboble.no/ @heidisboble