Blå kjellertrapp

Også denne sommerferien blir mer en arbeidsferie, enn en avslapningsferie – ja i alle fall for de to andre frem til vi skal hente valp. Men det er vel som man sier: “Ferie er å gjøre noe annet enn det man gjør til vanlig”. Så mens mann og datter jobber med kjelleren – koser jeg meg på kjøkkenet. Datteren maler kjellertrappene og min kjære mann legger inn lys i kjelleren og fjerner resten av fugene fra fjor – Det er litt av et arbeid skal jeg si!

Da vi var på Brekstad og kjøpte maling, hadde vi bestemt oss for å holde oss til to farger i kjellertrappa. Lys Skandinavia, som er den fargen vi skal male kjellerveggene med og den samme blåfargen som vi har på kjøkkenet, som en kontrast. Da vi var og kjøpte maling ville Fie inkorporere en tredje farge – hun mente at det ville bli mye finere om vi la til en farge til. Siden det er hun som skal male, og med tid og stunder overta sommerhuset, lot vi henne få lov til det. Nå har Fie gjort en kjempeinnsats og ikke bare malt kjellertrappa et strøk, men to.

Kjellertrappa ble skikkelig lekkert spør du meg. Det var litt av et tålmodighetsarbeid å male selve trapp i to farger. Nå lurer du kanskje på hva som er det neste prosjektet hennes. Tja, vi får se – men vi har en kjellertrapp til …