Fylte egg (фаршированные яйца)

Fylte egg eller фаршированные яйца, er en rett som egner seg som en forrett i et selskap, som enkelt fingermat for eksempel til et koldtbord, eller rett og slett bare som snacks. Denne retten kan lages i mange variasjoner, for eksempel med reker.
I Russland bruker man som regel rød kaviar til festlige anledninger, mens fylte egg med ost og hvitløk smaker også veldig godt.

Festkledde fylte egg på en seng av grønne blader
Festkledde fylte egg på en seng av grønne blader

Fylte egg (фаршированные яйца)

Ingredienser:

4 Egg
70 g Revet ost
2 ss Majones
1-2 fedd Hvitløk (presset)
  Dill eller persille
  Kaviar

Slik gjør du:

Kok egg til de er hardkokt
Del dem i to på langs og ta ut plommen
Bland sammen eggeplommene med revet ost, presset hvitløk og majones
Fyll dette opp i egget og pynt med dill eller persille
Pyntes med kaviar , reker, eller røkt laks

Tips! Denne retten kan lages i mange variasjoner for eksempel reker eller røkt laks.  Hvis du bruker f.eks. kaviar, da kan du blande eggeplommene med litt smør  

Fylte egg (фаршированные яйца)
Fylte egg (фаршированные яйца)

Fra Svetlanas krok




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s