Fylte egg (фаршированные яйца)

Fylte egg eller фаршированные яйца, er en rett som egner seg som en forrett i et selskap, som enkelt fingermat for eksempel til et koldtbord, eller rett og slett bare som snacks. Denne retten kan lages i mange variasjoner, for eksempel med reker.
I Russland bruker man som regel rød kaviar til festlige anledninger, mens fylte egg med ost og hvitløk smaker også veldig godt.

Festkledde fylte egg på en seng av grønne blader
Festkledde fylte egg på en seng av grønne blader

Fylte egg (фаршированные яйца)

Ingredienser:

4 Egg
70 g Revet ost
2 ss Majones
1-2 fedd Hvitløk (presset)
  Dill eller persille
  Kaviar

Slik gjør du:

Kok egg til de er hardkokt
Del dem i to på langs og ta ut plommen
Bland sammen eggeplommene med revet ost, presset hvitløk og majones
Fyll dette opp i egget og pynt med dill eller persille
Pyntes med kaviar , reker, eller røkt laks

Tips! Denne retten kan lages i mange variasjoner for eksempel reker eller røkt laks.  Hvis du bruker f.eks. kaviar, da kan du blande eggeplommene med litt smør  

Fylte egg (фаршированные яйца)
Fylte egg (фаршированные яйца)

Fra Svetlanas krok




Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s