Høstmeny 2020

Som en liten inspirasjon til dere kommer det her et forslag på en høstmeny. Menyen består av fem retter, som henger godt sammen, og som gjør seg utrolig godt til et lite middagselskap.

HØSTMENY 2020

Når jeg serverer denne og lignende menyer bruker jeg å legge opp små porsjoner til gjestene, og så setter jeg frem eventuelle rester så gjestene kan forsyne seg selv, etter vi er ferdig med rett nummer fire, altså før desserten.

VELBEKOMME!

Eple- og Appelsinsalat med andebryst Ingredienser: 2 Andebryst 2 Appelsiner (fileer) 2 Epler (terninger) 1 bunt Vårløk 1 Chilier (røde) Koriander 2 Rødløk (skivet) 1 pk Ruccola 1 Granateple Dressing: 4 Hvitløksfedd 4 ss Sukker 2 dl Limejuice 4 ss Soyasaus 1 Chili (rød) Koriander