Kjellertrapp og kjellerprat

Dere som har fulgt meg en stund husker kanskje at vi hadde en skikkelig oversvømmelse i kjelleren i sommerhuset vårt, i fjor vår og at “hele” fjor sommer gikk med til å ordne opp etter oversvømmelsen.

Om vi ble ferdig? Nei! det ble vi absolutt ikke, fordi vi hadde en skikkelig fugetabbe i kjellerne, som gjorde kort prosess av både arbeidsglede og hender.

Derfor lot vi bare alt være og dro hjem. Vi sa rett og slett: Nok får være nok, – og så får vi heller ta noen helger utover høsten. Har vi gjort det? Nei, det har vi ikke. Men nå er det sommerferie igjen og vi er tilbake på sommerhuset – med pågangsmot og vilje til å komme litt videre. – Så mens min kjære mann, klør seg litt i hodet og lurer på hva han skal gjøre med flisene – har datteren bestemt seg for å male kjellertrappa. Vi har bestemt oss for å fjerne gulvbelegget, male trappoppgangen i lys Skandinavia slik som vi har gjort i kjellergangen, og legge inn den samme blåfargen som vi har på kjøkkenet som en kontrastfarge. Jeg tror det vil bli fint. Nå er den grønn og rosa – så det blir nok litt av en forandring!