Nesten ferdig med gjesterommet

Det går ikke riktig så trengt som det virker med oppussingen vår. Akkurat nå har vi en liten pause i oppussingen, og er i Trondheim for å se på fliser til kjøkkenet, gardiner til kammerset og kanskje kjøkkenet. Men jeg synes det er litt vanskelig å bestemme seg for gardiner, før jeg har bestemt fargepaletten til kjøkkenet. Det er mye som tar tid og krefter, ting jeg egentlig ikke hadde tenkt på før jeg bestemte meg for å bruke sommeren på oppussing. Helt ærlig trodde jeg det bare var å male, og så var vi ferdig, men det er mye pirk og prakkel som må til – men jeg tror resultatet blir skikkelig fint. Så langt er vi nesten ferdig med gjesterommet og det blir sååå fint. Vi har lagt på smartpanel på veggene og malt to strøk med gult på dem. Videre har vi malt skapdører, dør, vinduskarmer, seng og nattbord litt mørkere gult. Taket har selvfølgelig fått to strøk med hvit takmaling. I tillegg har vi lagt nytt gulv som er likt med det vi la på soverommet vårt. Om jeg skal si det selv, synes eg det ble helt fantastisk – gleder meg til å se rommet helt ferdig.

Bildet til venstre: Smartpanel i en litt lysere farge enn vi malte seng og nattbord og nytt gulv som er likt med det vi la på soverommet vårt. Bildet øverst til høyre: Jeg syr gardiner til gjesterommet. Bildet nederst til høyre: Skapdører i litt mørkere gult enn veggen.