Opptørking og maling av tak mm

I forrige uke hadde vi (les; mann og barn) et svære strev med å rydde i kjelleren etter oversvømmelsen. Men nå er i alle fall det meste kjørt på Kråka. Egentlig hadde jeg gledd meg skikkelig til å dra på Kråka – for der har de brukt å ha en gjennbruksbutikk. Men i disse koronatider var den selvfølgelig stengt! Jeg håper likevel at den vil starte opp igjen når hele samfunnet går som normalt igjen. Men dette var en digresjon- Tilbake til kjelleren: Min bedre halvdel og datter hat gjort et formidabelt oppryddingsarbeid, så nå er den ren igjen – I alle fall så ren som vi kan få den.

Nå gjenstår det “bare” å få bygget kjelleren opp igjen med gulv, dører, vegger, innredning mm ! Men vi har allerede begynt med det for datteren har begynt med taket. Selv om det ikke (direkte ) var skadet av vannet, fant vi ut at vi like godt kunne male det hvitt. Så datteren har stått og malt tak de siste dagene – så skuldrene verker, og nakken bikker bakover helt av seg selv – men fint, det ble det og mye, mye lysere:

Jeg synes det allerede er blitt mye bedre. Min kjære husbond har begynt å prime gulvet i snekkerrommet, så i morgen blir det flislegging! Så nå går det vireklig fremover her