… Så langt kom vi på kjøkkenet i år

I helga, hadde vi aller siste helg på sommerhuset for denne gangen. – Det betyr at sommeren er over, og vinteren er rett rundt neste hjørne. Vi jobbet som bare det, for å bli helt ferdig med kjøkkenet. Ble vi ferdig tror du? Ja, nå skal du høre … Vi har fått opp alle skap og flyttet inn i de aller fleste av dem.

Siden vi fremdeles mangler noen hyller, kurver og en mikrobølgeovn, ble ikke alle skapene helt ferdige. Men nesten. MEN vi har fått hengt opp taklampa, som lenge har vært planlagt å henge i taket på kjøkkenet. Jeg synes lampa er skikkelig fin. Min farmor og farfar hadde denne hengende over spisestuebordet sitt. Derfor er jeg så glad for at den nå har kommet på plass i sitt nye hjem.

Før vi går videre, må jeg bare få sagt at jeg er så glad for at vi ombestemte oss når det gjaldt fliser. Tror de første flisene som vi valgte ut, ville ha blitt alt for blasse for oss. Eller hva tror du?

Bilde 1: Den første flisen vi valgte , Bilde 2; Det flisvalget vi endt opp med

De flisene som vi bestemte oss for til slutt, har nå Odd lagt mellom over- og underskapene, samt rundt komfyren. Det blir fin ikke sant?

Men som dere ser av bildene, ble vi ikke helt ferdige med listing. Vi mangler lister, både over og under kjøkkenskapene, og noen langs gulv og tak også. Jeg skjemmes for å fortelle dette, men vi måtte faktisk også henge opp de gamle gardinene, fordi jeg ikke klarte å bestemme meg for nye! Så nå får de gamle henge, til vi kommer tilbake neste gang.

Så, som dere ser, er vi dessverre ikke helt ferdige med kjøkkenet. Resten må vente til våren 2020. Det er skikkelig synd, for jeg hadde håpet at vi ble ferdige, før høsten kom. I tillegg var det vemodig å stenge av sommerhuset for denne gangen. Da vet vi at høsten og vinteren står for tur. Skulle ha ønsket at det var vår nå, så vi virkelig kunne ha kost oss med de nyoppussede rommene våre. Som trøst kanskje, fikk vi se verdens flotteste regnbue før vi låste av huset for vinteren.

Regnbue

Gleder meg til neste sesong – Da blir det ferdigstilling av sisterest, nytt bad og kanskje terrasse? Gleder meg.