Soverommet begynner å bli ferdig og vi begynner på gjesterommet

Jeg tenker menge av dere er nysgjerrige på hvordan det går med oppussingen på sommerhuset. Da må jeg bare fortelle at det går fremover, men ikke med de samme stormskrittene som i mai. Som dere vet var på Støren og kjøpte lampe til soverommet til meg og Odd. Nå er den montert, og den ble skikkelig fin! Odd har vært veldig flink i helg og vi fikk ikke bare hengt opp taklyset, men også lyset i kottet, som nå er blir skap eller walk-in closet, som vi kaller det da – det er ikke malt og fikset hekt enda – det kommer senere (kanskje). I tillegg fikk han hengt opp den siste gardinstangen, og endelig tok jeg meg på tak og fikk sydd ferdig den siste gardinen på rommet. Jeg synes det ble riktig fint!

Ikke nok med at vi er ferdig med vårt eget soverom, vi har begynt med gjesterommet. Det var jo ganske koselig med gul blomstrete tapet og seng snekret av svigerfar og sånn. Likevel begynner det å bli skikkelig slitt.

Så vi har flyttet ut alt, tatt av skapdører og jeg har begynt å malt inne i skapene. I tillegg har Odd begynt å legge plater på veggene. Vi rakk ikke så mye, for plutselig måtte vi dra for å hente datteren på flyplassen. Hun er tilbake etter en flott og opplevelsesrik kortur til Tyskland. Men vi har da iallefall begynt med oppussingen, og fortsetter når vi får ferie.