Vi bestemmer oss for å bytte ut Sør-veggen på sommerhuset.

I helga var vi hjemme en tur fra sommerhuset for å være hundevakt for Drops. Det er min eldste sønn sin hund, og hun er bare skikkelig søt og nydelig. Det var skikkelig godt vær i Trondheim , og siden Coronarestriksjonene var lettet nyttet helga til å være sosial. Vi hadde både middagsbesøk, lunsjavtale og kaffebesøk mm.

Hvis du vil hoppe rett til oppskriften på grove muffins med tomat, rødløk, ost – trykk HER

Drops mellomschnauzer sort Trondheim Trøndelag Norge Juli 2021 https://heidisboble.no/ @heidisboble
Mens mine foreldre får vafler servert på bordet – søker Drops skyggen under bordet.

Siden det var meldt fint vær i hele den kommende uka, bestemte vi oss for å glemme kjelleren på sommerhuset for en stund, og heller konsentrere oss om utsiden av huset. I fjor, før vannlekkasjen, hadde vi bestemt oss for å skifte sør-veggen på sommerhuset vårt. Det er den veggen som er mest utsatt for vær og vind. Selv om vi maler ganske ofte, var det absolutt på tide å skifte veggen. Så, før vi dro hjem, for å være hundevakt, bestilte vi materialer: underbord, overbord og lekter.

Rivning av ytterpanel på sør-veggen Sommerhuset vårt - Garten, Trøndelag Norge https://heidisboble.no/ @heidisboble

Materialene kom som bestilt på tirsdag, og på onsdag etter jobb (hjemmekontor), begynte vi å rive panelet av veggen. Det gikk overraskede enkelt og greit og før kvelden var omme hadde vi faktisk klart å fjerne det meste av panelet på veggen: