Vi har endelig bestemt oss for kjøkkeninnredning

Endelig har vi bestemt oss for kjøkkenfronter , og jeg er godt fornøyd med det valget vi har gjort. Kjøkkenet er både sommerlig, landlig og har et nostalgisk preg – Det kan sikkert ha sett ut som et enkelt landsens kjøkken fra 40-, 50-tallet. Likevel har det et litt moderne preg. Vi valgte tilslutt HITTARP kjøkkenfronter fra IKEA. Den har en litt skyaktig myk hvitfarge, og et mønster som gir inntrykk av vertikal panel. Som det står på hjemmesidene til IKEA ” Varm og landlig sjarm”. Egentlig kunne jeg ha tenkt meg en hvit porselen vask, sik den på bildet nedenfor. Ved nærmere ettertanke etter hvor praktisk eller retter sagt upraktisk det ville ha vært, ble jeg til slutt overtalt til å velge en helt vanlig aluminiums vask. – Og det er nok det rette valget med tanke på hvor slepp hendt familien er. En porselens vask ville vel ha gått hard utover fat, kopper og glass. Som plaster på såret for at jeg ikke fikk porselens vasken, valgte jeg hvite porselens knotter til skap og skuffer. Jeg tror det kan bli skikkelig fint – så nå er det bare arbeidet som gjenstår! Siden det er tre ukers leveringstid på kjøkkenet, skal vi fortsette med gjesterommet i dag. Gleder meg til det blir ferdig, og til vi kan gå i gang med kjøkkenet!