Bakt potet fylt med rømme, rekesalat, mais og bacon

Mitt absolutt favoritt fyll i bakt potet er rømme, rekesalat, mais og bacon. Da har jeg ikke behov for noe annet tilbehør! Skikkelig digg som kveldskos eller som tilbehør til grilling.

Bakt potet fylt med rømme, rekesalat, mais og bacon Ingredienser: 4 Bakepoteter (eller store) Fyll: Valgfritt Rømme Rekesalat Mais (hermetisk) Bacon (Sprøstekt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
4 Enkel

Ingredienser:

4Bakepoteter (eller store)

Fyll: Valgfritt

 Rømme
 Rekesalat
 Mais (hermetisk)
 Bacon (Sprøstekt)

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 220 grader
2 Bruk en gaffel og stikk mange små hull i hver av potetene
3 Pakk hver potet godt inn i aluminiumsfolie,
– Sett dem et stekebrett.
4 Stek midt i stekeovn i ca. 1- 1 ½ time
(220 grader )
Det kan ta lengre tid om poteten er stor
Den er ferdig når du kan stikke en spiss kniv gjennom den
5 Stek baconterningene sprø
6 Skjær et kryss i toppen av poteten med en kniv og
– klem på midten.
Da vil poteten åpne seg og avkjøles litt
7 Trekk litt av skallet ned, og
-Fyll med rømme, rekesalat, mais og baconbiter

Bakt potet fylt med rømme, rekesalat, mais og bacon Ingredienser: 4 Bakepoteter (eller store) Fyll: Valgfritt Rømme Rekesalat Mais (hermetisk) Bacon (Sprøstekt) https://heidisboble.no/ @heidisboble