Om Heidis boble: forhistorien

Hele historien om Heidis boble, altså bloggen, startet i høst (2018) – Det var Svetlana som foreslo at vi skulle begynne å skrive en kokebok – og impulsive meg sa at da må vi ha en blogg først. Så lo vi av det, og snakket om noe helt annet.

Jeg trodde alt var glemt, men noen uker senere tok Svetlana igjen opp tråden og sa at vi måtte lage en blogg med alle oppskriftene våre for vi har jo så mange – og vi er jo veldig glad i mat, ganske flinke til å tilberede den, dekke bord og kose oss. Selvtilliten var ei stund på topp, så sank den. Vi ble enige om å vente litt.

Så kom det på bane igjen rett før jul. Jeg var skeptisk:”Det finnes jo så mange gode bloggere der ute som allerede har blogger som er oppe og går så det suser. Vi kan jo ikke konkurrere med Trines matblogg eller Sweet and sweeter!” argumenterte jeg. “Men det skal du jo heller ikke.” Svetlana, våre barn og ektefeller motsa meg. “Du må ha en personlig blogg – litt “rosaaktig blogg” vet du! Du publiserer om livet ditt, om maten vår, bøker, reiser og sånt, så ser vi hvordan det går”!

Snømann med lys

Enda gikk det en stund før jeg snakket med Svetlana om bloggen igjen. Jeg hadde bestemt meg. “Vi begynner å blogge!!!” sa jeg. “En gang i uka!” svarte hun. “Nei!” sa jeg “Hver dag”. – Og ikke visste jeg at jeg skulle begynne å blogge i en alder av 50+

Odds hjørne
Odd

Ja, så her er vi i full gang med Heidis boble – altså min verden. Bobla jeg lever i, handler jo ikke bare om meg og mine hobbyer, tanker og opplevelser. Det handler jo også om familie, venner, og mye, mye mer. Svetlana har fått en krok hvor hun publiserer sin mat en gang i uka (tirsdager). Min kjære ektemann har fått et hjørne, hvor han får utfolde seg med sin interesse for øl (lørdager). Jeg vet det kommer flere innslag etterhvert, men det får være en overraskelse til en annen gang.

Dekket bord med salater

Jeg håper du vil følge Heidis boble, for det kommer mye forskjellig i tiden fremover!

Gi gjerne tilbakemeldinger på hvordan du liker bloggen.