Heidisboble – 3 ÅR!

HURRA, BLOGGEN FYLLER 3 ÅR!

Appelsin – og kokosmuffins med sjokoladebiter Ingredienser 4 Egg 75 g Sukker 1 ½ dl Appelsinsaft (nypresset) 1 ts Vaniljesukker 2 ss Olje (nøytral) 1 ss Appelsinskall (raspet) 2 ts Bakepulver 40 g Kokosmel 20 g Rismel (eller kokosmel) 130 g Hvetemel 25 g Sjokoladebiter (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Hvis du ønsker oppskriften på Appelsin- og kokosmuffins, Trykk HER

Det er ufattelig å tenke på at Heidisboble er blitt 3 år allerede. Det føles som jeg startet å blogge i fjor. Men det har altså gått hele 3 år siden jeg skrev det aller første innlegget Heidisboble.no. Det het “Hei!” og var bare en liten introduksjon og et lite forsiktig HEI. Jeg husker fremdeles hvor skummelt jeg syntes det var å skrive, og ikke minst poste dette aller første innlegget. Dagen etter, la jeg ut den aller første oppskriften på bloggen – det var oppskriften på prinsessekake. Etter det har jeg postet ett innlegg nesten hver eneste dag i, ja nettopp – 3 ÅR! Det betyr vel at det nå skal være over 1.000 innlegg på bloggen så langt. Det er nesten 1.000 oppskrifter som er lagt ut, og mer enn 150 er bokomtaler. For å være helt ærlig er jeg skikkelig imponert over meg selv, og at jeg har lagt ut så mange oppskrifter, at jeg har laget så mye mat, tatt så mange bilder, og lest så mange bøker. MEN ikke vær redd, jeg har flere oppskrifter på lur og flere bøker som skal leses!

Når jeg ser på bloggen min i dag, ser jeg at den har utviklet seg i en annen retning enn det jeg egentlig hadde planlagt, da jeg startet. Ja, bloggen skulle handle om mat og bøker, men også om så mye mer. Den skulle handle om hele min lillle verden – min boble, og alt det innebar. Men det tar tid å blogge, skrive, ta bilder og poste – så foreløpig koser jeg meg med å mest blogge om bøker og mat. Men jeg ser at det hele tiden skjer små endringer i bloggen – så den utvikler seg, sakte men sikkert. Jeg tror jeg vil fortsette med å la BOBLA utvikle seg som den selv ønsker. Så fokuset fremover vil nok hovedsakleig være som før – altså oppskrifter og bøker, – men små retningsskift vil nok fortsatt skje (kanskje). Uansett jeg er skikkelig spent på hvor bloggen vil være om tre nye år.

Ja, det er rart. Det er ikke så veldig mange som følger bloggen min, men det er i gjennomsnitt litt over 1.000 som er innom å leser innleggene hver dag (dvs de bruker mer enn 3 minutter på et innlegg den dagen det blir lagt ut), og det er over 1.200 som følger den på instagram. Det er imponerende mange. Jeg er så takknemmelig, for at så mange finner bloggen min leseverdig. Så TUSEN TAKK til alle som følger, og alle som leser!Jeg håper dere vil fortsette med det, i det neste året også.