Skip to content
Heidis boble logo

Heidis boble

Heidis boble – 100% meg

  • Hjem
  • Kontakt
  • Om Heidis boble
    • Om Heidi
      • K for Kreft
    • Om Odd
    • Om Svetlana
    • Sommerprosjektet 2020
    • Om Heidis boble: forhistorien
    • Heidisboble – 3 ÅR!
  • HEIDIS BOKHYLLE – (bokanmeldelser)
  • OPPSKRIFTER
    • DRIKKER – varme, kalde, alkoholfrie mm (A-Å)
    • FROKOST (A-Å)
    • LUNSJ i pakke og på fat (A-Å)
    • SALATER OG SMÅRETTER
    • MIDDAGSBORD
    • GJÆRBAKST OG SØT GJÆRBAKST
    • KAKER OG DESSERTER (A-Å)
    • FRUKT og GRØNT (oppskrift etter råvare A-Å)
    • HEIDISBOBLE TESTER …  
  • SELMA – et hundeliv
  • Heidis syrom (A-Å)
  • ODDS HJØRNE (Odds øl)

LUNSJ i pakke og på fat (A-Å)

For å komme videre til oppskriftene, trykk på linken ved siden av eller under bildet

Potetsalat Ingredienser: 6 - 8 Poteter 4-6 ss Majones ½ bx Rømme (lett) 1 ss Sennep 2 ss Lake av syltet agurk 2-4 ss Hakket sylteagurk Gressløk (hakket) Salt Persille (valgfritt)

Lunsjfavoritter – oppskrifter A – Å

Snurrer med ost, persille, purre og skinke Ingredienser 3 ½ dl Vann 1 pk Gjær Ca. 600 g Hvetemel 150 g Hvitost (revet) ½ bunt Persille (hakket) ¼ - ½ Purre (hakket) 1 ts Salt 2 ts Sukker Fyll: 150 g Ost (revet) 150 g Skinke

Fylte horn og snurrer (A-Å)

Fra Svetlanans krok: Gode Lunsjideer (matpakker) til jobb og skole

Matpakkefavoritter (A – Å)

Ingredienser: 50 g Mandler (grov hakket) 50 g Valnøtter (grov hakket) 50 g Kokos 50 g Solsikkekjerner 50 g Linfrø 75 g Sjokolade (mørk, 70%) 150 g Havregryn 1 bx Kondensert melk (ca. 400 g)

Mellommål og snacks (A – Å)

Tunfisk salat med egg fra minihøner Ingredienser: 6 Egg (hardkokte) Salat blader ½ Rollosalat Cherrytomater (delt i 2) ½ Agurk (skivet) 80 g Oliven (svarte) 1 bx Tunfisk i vann (eller olje) Dressing (Valgfritt): 2 ss Olje (oliven) 1 ss Sitronsaft ¼ - ½ ts Salt

Salater (A-Å)

Grønn omelett Ingredienser: 200 -250 g Erter, sukkererter, aspargesbønner og asparges (skjært i mindre biter) 4 Egg Salt, pepper 4 ts Vann Dill og persille 4 ss Smør 2-3 ss Rømme (lett)

Småretter – oppskrifter (A – Å)

 

Spinatpai Ingredienser: Bunn: 3 dl Hvetemel 100 g Smør 2-4 ss Kaldt vann Fyll: 4 Egg 3 dl Melk 1 ts Salt 1 krm Pepper 1 klype Muskatnøtt (revet) - valgfritt 1 pk Spinat (frossen) 1 Løk (liten) 1 pk Mozzarella 75 g Ost (revet)

Paier og terter (A-Å)

Kremet pastasaus med spinat og cherrytomater Ingredienser: 1 ss Olje 1 ss Smør 1 Løk ½ Purre 3 fedd Hvitløk ½ bx Tomater (hermetiske) 1 ts Buljongpulver 1 ss Persille (hakket) 1 ts Paprikapulver 2 dl Matfløte 400 - 500 g Spinat 400 Pasta skruer 100 g Cherry tomater (delt i 4) 100 g Ost Salt, pepper Basilikum (Hakket)

Pastaretter (A-Å)

Pizza paprika Ingredienser - Fyll & topping 1 bx Tomater (hermetiske) 2 fedd Hvitløk (finhakket) 1 ss Olivenolje Basilikum (blader) 2 Mozzarella (skivet) 1 ss Olivenolje 4 Paprikaer

Pizza (A-Å)

1 l Kraft (god kraft) 2 stilker Sitrongress 1 fedd Hvitløk 1 ss Østerssaus 2 ss Soyasaus 1 ss Fishsauce 2 ss Sitron (nypresset) ¼ -½ Purreløk ½ Chili (rød) 2 Gulerøtter 1 Tomat 300 g Spinat 300 g Nudler 100 g Scampi 3 Vårløk Koriander, persille, chili Salt eller mer soyasaus

Supper (A-Å)

Majones - Hjemmelaget Ingredienser: 1 Egg 1 ts Sennep 1 ts Salt 1 ts Sukker 1 ts Eddik 2 dl Rapsolje 0,2 dl Olivenolje Eventuelt smak til med pepper og mer salt

Majoneser og rømmebaserte dressinger (oppskrifter A – Å)

Søk i bloggen

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 294 other subscribers.

Archives

  • Mar 2023 (18)
  • Feb 2023 (25)
  • Jan 2023 (20)
  • Dec 2022 (30)
  • Nov 2022 (28)
  • Oct 2022 (28)
  • Sep 2022 (28)
  • Aug 2022 (28)
  • Jul 2022 (28)
  • Jun 2022 (30)
  • May 2022 (30)
  • Apr 2022 (27)
  • Mar 2022 (31)
  • Feb 2022 (28)
  • Jan 2022 (32)
  • Dec 2021 (34)
  • Nov 2021 (29)
  • Oct 2021 (33)
  • Sep 2021 (32)
  • Aug 2021 (33)
  • Jul 2021 (32)
  • Jun 2021 (30)
  • May 2021 (29)
  • Apr 2021 (27)
  • Mar 2021 (30)
  • Feb 2021 (28)
  • Jan 2021 (31)
  • Dec 2020 (34)
  • Nov 2020 (35)
  • Oct 2020 (30)
  • Sep 2020 (30)
  • Aug 2020 (32)
  • Jul 2020 (29)
  • Jun 2020 (30)
  • May 2020 (31)
  • Apr 2020 (30)
  • Mar 2020 (31)
  • Feb 2020 (29)
  • Jan 2020 (31)
  • Dec 2019 (30)
  • Nov 2019 (30)
  • Oct 2019 (32)
  • Sep 2019 (30)
  • Aug 2019 (31)
  • Jul 2019 (32)
  • Jun 2019 (33)
  • May 2019 (34)
  • Apr 2019 (32)
  • Mar 2019 (43)
  • Feb 2019 (28)

Category Cloud

Asiatisk Baker Brun Blogginnlegg brød Bøker dessert fisk forrett Fra mormors kokebok Fredagskos frokost Frukt & Bær Gjærbakst grønnsaker Høst Italiensk mat Jul & Advent Kaker Kjeks kjøttfritt lunsj Merkedager - Spesielle dager Middag norsk tradisjonsmat Oppskrift Sesongvare Spania tilbehør Utfordringen 2020 vegetar
Follow Heidis boble on WordPress.com
Blog at WordPress.com.
  • Follow Following
    • Heidis boble
    • Join 41 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Heidis boble
    • Customise
    • Follow Following
    • Sign up
    • Log in
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • View post in Reader
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

Loading Comments...