Grønnkålchips er godt som et sprøtt tilbehør til både kjøtt og fiskeretter, eller det kan spises for seg selv som snacks. Enkelt å lage og skikkelig digg å spise.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
2-4 | 20 min. | Enkel |
Ingredienser:
2 stilker | Grønnkål |
2 ss | Olje (soya) |
½ ts | Salt |
Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 180 grader 2 Legg bakepapir på en stekeplate 3 Rens grønkål og del opp bladene i mindre biter 4 Bland kålen med litt olje, 5 Fordel kålen på bakepapiret, 6 Settes i ovnen (180 grader) og 7 La dem steke i ca 10 min. til de har fått mørk grønnfarge 8 Ta ut av oven og, 9 Strø over litt salt 10Flyttes over på et fat når de er blitt avkjølte |