Kantarellstuing passer godt som tilbehør til kjøtt, spesielt til vilt. Som fyll i omelett, eller på brødskiva er det helt fantastisk.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 15 min. | Enkel |

Ingredienser:
300 g | Kantareller |
2 ss | Smør |
1 | Løk |
1 ts | Timian (Tørket) |
½ ts | Pepper (svart) |
2 dl | Fløte |
Persille til pynt (vagfritt) | |
Salt |
Slik gjør du:
1 Rens og børst soppen – Del den i mindre – Finhakk løken – Riv parmesanen og – Hakk persillen |
2 Smelt smør i en varm panne – Legg kantarellen i pannen når smøret er smeltet, og – Stek soppen til vannet er fordampet. |
3 Tilsett løken, timian og sort pepper. – Senk temperaturen middels varme – La det frese til soppen har fått farge, og løken har blitt gjennomsiktig og myk |
4 Hell over fløten, og – La det koke opp – Slå ned varmen og – La det surre litt ca 1-2 min |
5 Smak til med salt, og – Server |
