Potet-, pastinakk- og gulrotmos

Potet-, pastinakk- og gulrotmos, godt som tilbehør til blant annet fisk og fiskemat.

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
435 min.Enkel

Ingredienser

10Poteter (små/middels)
2Gulrøtter 
2Pastinakker
½ dlMelk
 Salt, pepper

Slik gjør du:

1 Skrell poteter,
– Skyll dem, og
– Ha dem i en kasserolle
2 Skrell Pastinakk og gulrot
– Skyll dem, og – Skjær dem i (store) biter
– Ha dem i kasserollen sammen med potetene
– Ha i vann
3 Kok poteter og grønsaker møre
Potet-, pastinakk- og gulrotmos Ingredienser: 10 Poteter (små/middels) 2 Gulrøtter 2 Pastinakker ½ dl Melk Salt, pepper
4 Hell av vannet
– Varm melken, og
– Mos grønsakene, sammen med melken
– Smak til med salt og pepper
5 Serveres varm, som tilbehør til for eksempel fisk /fiskemat
Potet-, pastinakk- og gulrotmos Ingredienser: 10 Poteter (små/middels) 2 Gulrøtter 2 Pastinakker ½ dl Melk Salt, pepper