Remulade

Remulade er skikkelig godt som tilbehør til nesten all fiskemat. Spesielt godt til fiskeburgere, også godt tilbehør til for eksempel stekte potetbåter.

Remulade Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 10 min. Enkel Ingredienser: 1 Egg 1 ts Sennep 1 ts Salt 1 ts Sukker 1 ts Sitronsaft (presset) 2 dl Rapsolje 0,2 dl Olivenolje 16 skiver Sylteagurker ½ ss Persille (hakket) ½ ss Dill (hakket) ½ ss Gressløk (hakket) Pepper, salt , sitron https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
410 min.Enkel

Ingredienser:

1 Egg
1 ts Sennep
1 ts Salt
1 ts Sukker
1 ts Sitronsaft (presset)
2 dl Rapsolje
0,2 dl Olivenolje
16 skiverSylteagurker
½ ss Persille (hakket)
½ ss Dill (hakket)
½ ss Gressløk (hakket)
  Pepper, salt , sitron

Slik gjør du:

1 Skjær sylteagurken i småbiter
– Hakk gressløk, dill og persille
2 Ha egg, sennep, salt, sukker, sitronsaft i en smal sylinder (
som passer til stavmikseren
– Tilsett oljen
– Sett i stavmikseren (helt ned til bunnen)
– Slå på stavmikseren, og trekk den skte oppover,
når du når toppen kjør den raskt ned og så raskt opp igjen
til tykk majones
3 Vend inn gressløk, dill, persille og syteagurk i majonesen
Bruk gjerne en slikkepott
– Smak til med salt, pepper og sitron
4 Ha remuladen over i en skål, og
– Sett den i kjøleskapet til servering

.

Remulade Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 10 min. Enkel Ingredienser: 1 Egg 1 ts Sennep 1 ts Salt 1 ts Sukker 1 ts Sitronsaft (presset) 2 dl Rapsolje 0,2 dl Olivenolje 16 skiver Sylteagurker ½ ss Persille (hakket) ½ ss Dill (hakket) ½ ss Gressløk (hakket) Pepper, salt , sitron https://heidisboble.no/ @heidisboble