Ristede gresskarkjerner

Ristede gresskarkjerner er godt som topping på supper, salater og lignede. Det er også skikkelig godt som snacks.

Ristede gresskarkjerner Ingredienser Gresskarkjerner (rå fra gresskar) Olivenolje Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
 20 minEnkelt

Ingredienser:

 Gresskarkjerner (rå fra gresskar)
 Olivenolje
 Salt

Ristede gresskarkjerner Ingredienser Gresskarkjerner (rå fra gresskar) Olivenolje Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Sett ovnen på 180 grader, og
– Legg bakepapir på ei stekeplate
2 Legg gresskarkjernene i en sil, og
– Skyll/fjern eventuelle rester av gresskarkjøttet
– Tørk kjernene
3 Bland gresskarkjernene med litt olje og salt
4 Spre gresskarkjernene utover ei stekeplate
5 La det steke i ca 15 min eller
til kjernene har en fin gyllen farge
6 Ta ut kjernene, og
– La dem avkjøle seg litt