Dette er en veldig enkel og superrask middagsrett og lage. Server for eksempel brød og eventuelt en salat til den. Overraskende godt!

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 15 min | Lett |
| 1 – 2 bx | Tomater (hermetiske) |
| ½ ts | Sukker |
| Salt og pepper (bruk så mye som trengs) | |
| Persille (kan droppes) | |
| 100 -150 g | Revet ost (bruk rester hvis du har) |
| 400-500 g | Pasta |
| Saus: – Åpne boksen(e), og ha tomaten i en kasserolle – Tilsett sukker, salt og pepper og kok opp – La det småkoke mens du koker pasta, river ost og dekker bordet |
| Riv ost |
| Fyll vann (til pasta) i en kasserolle, ha i salt – kok opp (Min Italienske nonna sa alltid at pastavannet skal være like salt som Adriaterhavet) |
| Ha i pastaen og kok tilden er ferdig. |
| Tøm av pastaen, og bland inn sausen og osten |
| Server – BUON APPETITO! |
