Dette er en gammel oppskrift, som jeg fikk av min mormor for mange, mange år siden. Til denne kaken brukes semulegryn og kokos i tillegg til hvetemel. Den er skikkelig god, og den blir enda bedre hvis du tar deg tid til å lage sukkerlaken som hører til.

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 8 | 75 min | Enkel |
Ingredienser:
| 5 | Egg |
| 175 g | Sukker |
| 160 g | Semulegryn |
| 90 g | Kokos |
| 3 ts | Bakepulver |
| 150 g | Hvetemel |
| 2 ts | Vaniljesukker |
| 2 ss | Appelsinskall (revet) |
| 250 g | Margarin, smeltet og avkjølt i 10 minutter |
Sukkerlake:
| 100 g | Sukker |
| 3 | Appelsiner: – Saft (ca 2 ½ dl presset) – Appelsinskall (revet) |
Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 180°C |
| 2 Smør en rund form (20cm) eller (en liten langpanne (20cm x 30cm) – Legg gjerne bakepapir i bunnen og langs kantene |
| 3 Smelt margarin og avkjøl den i 10 min. |
| 4 Begynn med sukkerlaken: – Ha alle ingrediensene i en kasserolle – Kok på medium varme til sukkeret er oppløst – Småkok i ca. 10 min. – Til laken har tyknet og er litt sirupsaktig – Avkjøl |
| 8 Ha alle ingredienser, unntatt margarin i en bakebolle, og – Kjør i mikseren til deigen er blandet og tykk |
| 9 Ha i smøret og kjør videre til alt er blandet |
| 10 Stekes i ca. 30 min. – Kaken skal være fast i midten (sjekk med en pinne) |
| 11 Avkjøles |
| 12 Del i passe biter og serveres toppet med appelsinsirupen |

