Appelsinkake med yoghurt (enkel)

Denne Appelsinkaken rører du raskt sammen. – skikkelig godt til ettermiddagskaffen!

Appelsinkake med yoghurt (enkel) Ingredienser: 3 Egg 300 g Yoghurt 1 dl Olje (nøytral) 1 Appelsin (skall og saft ca 1 dl) 100 g Sukker 200 g Hvetemel 2 ½ ts Bakepulver 2 ts Vaniljesukker ½ ts Salt Topping: Melis (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
 1 kake 1 time enkel

Appelsinkake med yoghurt (enkel) Ingredienser: 3 Egg 300 g Yoghurt 1 dl Olje (nøytral) 1 Appelsin (skall og saft ca 1 dl) 100 g Sukker 200 g Hvetemel 2 ½ ts Bakepulver 2 ts Vaniljesukker ½ ts Salt Topping: Melis (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

3Egg
300 gYoghurt
1 dlOlje (nøytral)
1Appelsin (skall og saft ca 1 dl)
100 gSukker
200 gHvetemel
2 ½ tsBakepulver
2 tsVaniljesukker
½ tsSalt


Topping:

 Melis (valgfritt)

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 180 grader
– Smør en brødform
1 Bland sammen egg, olje, sukker, revet appelsinskall, appelsinsaft og yoghurt
2 Sikt sammen hvetemel, bakepulver og vaniljesukker
– Rør det inn i eggeblandingen
– Rør til en klumpfri røre
– Ha røren i brødformen
3 Stekes midt i ovnen i ca 50 min.
4 Avkjøles på rist
5 Bland sammen melis og noen dråper vann,
– Fordel utover toppen

Appelsinkake med yoghurt (enkel) Ingredienser: 3 Egg 300 g Yoghurt 1 dl Olje (nøytral) 1 Appelsin (skall og saft ca 1 dl) 100 g Sukker 200 g Hvetemel 2 ½ ts Bakepulver 2 ts Vaniljesukker ½ ts Salt Topping: Melis (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble