Bakte søtpoteter med Marshmallow- og Pekantopping

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
6-12 | Enkel |
Ingredienser:
6 | Søtpoteter (store) |
170 g | Smør (usaltet og romtemperert) |
150g | Sukker (lysebrunt) |
100 g | Hvetemel |
¼ ts | Kanel |
¼ ts | Salt |
2 ½ dl | Pecannøtter (ristete) |
2 ½ dl | Marshmallows (miniatyr) |
Slik gjør du:
1 Sett ovnen på 200 grader – Legg bakepapir på et stekebrett – Rist pekannøttene |
2. Vask søtpotetene godt, – Stikk i søtpotetene med en gaffel, og – Legg dem legg dem på stekebrettet |

3 Sett dem i ovnen, og – La dem bake i ca.45 min. ++ Til de er myke, og en kniv går lett inn |
4. Lag topping: – Bland smør, brunt sukker og mel sammen til «store smuler». – Bland inn kanel, salt, pekannøtter og marshmallows |
5. Skjær søtpotetene i lengderetningen nedover midten, og – Skyv endene mot midten slik at den åpner seg – Fyll potetene sjenerøst med topping,og – Sett dem tilbake i ovnen |

6 Bakes i ytterligere 20 minutter, eller til toppingen er boblet og brunt |
