Egg og bacon er jo sikkelig godt. I denne varianten stekes egget og baconet i stekeovnen. Det er skikkelig godt, og ganske dekorativt.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 2 | 25 min | Enkel |

Ingredienser:
| 4 skiver | Loff (uten skorpe) |
| 4 skiver | Bacon |
| 2 | Egg |
| Smør (smeltet) |

Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 180 grader – Smør 2 ildfaste kopper og/eller legg bakepapir i dem Eller bruk muffinsform |
| 2 Stek baconet noen minutter i en stekepanne på middels varme 2-3 min er nok For de skal i stekeovnen etterpå |
| 3 Skjær skorpene av loff skivene – Kjevle dem tynnere – Skjær dem i to, og – Plasser dem i koppene så de dekker bunn og sider La skjøtene overlappe litt – Pensle brødet med litt smør |
| 4 Legg Baconet ned langs siden og over bunnen av brødet 2 skiver i hver kopp, g jerne i 90 grader på hverandre |
| 5 Knekk eggene over |
| 6 Settes i stekeovnen og stekes i 15-20 minutter |
| 7 Strø lit salt og pepper over og server |

