Grove scones etter oppskrift fra Baker Brun, godt til frokost, godt til kaffen.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 8 | 45-60 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 220 g | Hvetemel |
| 220 g | Sammalt hvete (fin eller grov) |
| 1 ts | Salt |
| 1 ss | Bakepulver |
| 2 ss | Sukker |
| 4 ss | Rapsolje |
| 3 dl | Melk (skummet/lett) |

Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 200 grader – Legg bakepapir på en stekeplate |
| 2 Bland sammen alle de tørre ingrediensene: Hvetemel Sammalt hvete (fin eller grov) Salt Bakepulver Sukker |
| 3 Tilsett melk og olje – Rør sammen deigen, men ikke arbeid den for lenge Hvis den er klissete tilsett mer mel |
| 4 Del deigen i 8 deler, og form til runde boller – Legg dem på Stekeplata |
| 5 Stekes midt ovnen i ca 15-20 min. (200 grader) |
| 6 Avkjøles på rist |

