Grove scones etter oppskrift fra Baker Brun

Grove scones etter oppskrift fra Baker Brun, godt til frokost, godt til kaffen.

Grove scones etter oppskrift fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst», med tillatelse fra Baker Brun Ingredienser: 220 g Hvetemel 220 g Sammalt hvete (fin eller grov) 1 ts Salt 1 ss Bakepulver 2 ss Sukker 4 ss Rapsolje 3 dl Melk (skummet/lett)
PorsjonerTidVanskelighetsgrad
845-60 min.Enkel

Ingredienser:

220 gHvetemel
220 gSammalt hvete (fin eller grov)
1 tsSalt
1 ssBakepulver
2 ssSukker
4 ssRapsolje
3 dlMelk (skummet/lett)
Grove scones etter oppskrift fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst», med tillatelse fra Baker Brun Ingredienser: 220 g Hvetemel 220 g Sammalt hvete (fin eller grov) 1 ts Salt 1 ss Bakepulver 2 ss Sukker 4 ss Rapsolje 3 dl Melk (skummet/lett)

Slik gjør du:

1 Sett ovnen på 200 grader – Legg bakepapir på en stekeplate
2 Bland sammen alle de tørre ingrediensene: Hvetemel Sammalt hvete (fin eller grov) Salt Bakepulver Sukker
3 Tilsett melk og olje – Rør sammen deigen, men ikke arbeid den for lenge Hvis den er klissete tilsett mer mel
4 Del deigen i 8 deler, og form til runde boller – Legg dem på Stekeplata
5 Stekes midt ovnen i ca 15-20 min. (200 grader)
6 Avkjøles på rist
Grove scones etter oppskrift fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst», med tillatelse fra Baker Brun Ingredienser: 220 g Hvetemel 220 g Sammalt hvete (fin eller grov) 1 ts Salt 1 ss Bakepulver 2 ss Sukker 4 ss Rapsolje 3 dl Melk (skummet/lett)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s