Grove scones etter oppskrift fra Baker Brun, godt til frokost, godt til kaffen.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
8 | 45-60 min. | Enkel |
Ingredienser:
220 g | Hvetemel |
220 g | Sammalt hvete (fin eller grov) |
1 ts | Salt |
1 ss | Bakepulver |
2 ss | Sukker |
4 ss | Rapsolje |
3 dl | Melk (skummet/lett) |

Slik gjør du:
1 Sett ovnen på 200 grader – Legg bakepapir på en stekeplate |
2 Bland sammen alle de tørre ingrediensene: Hvetemel Sammalt hvete (fin eller grov) Salt Bakepulver Sukker |
3 Tilsett melk og olje – Rør sammen deigen, men ikke arbeid den for lenge Hvis den er klissete tilsett mer mel |
4 Del deigen i 8 deler, og form til runde boller – Legg dem på Stekeplata |
5 Stekes midt ovnen i ca 15-20 min. (200 grader) |
6 Avkjøles på rist |
