Honning- og hoisinglasert ribbe er skikkelig klissete og godt. Server den gjerne sammen med en agurk- og rødløksalat og/eller en nudelsalat.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 6 | 3 timer + | Enkel |
Ingredienser:
| 2 kg | Familieribbe (eller annen ribbe) |
| 2 dl | Vann |
| Salt, pepper |
Glaze:
| 2 dl | Hoisinsaus |
| 2 dl | Østerssaus |
| 1 dl | Honning (flytende) |
| 2 ss | Ingefær (revet) |
| 8 fedd | Hvitløk |
| 2 ss | Sesamolje |
| 1 ss | Svart vineddik (eller balsamicoeddik) |
| 1 ss | Gochujang (eller sambal olek) |
Tips! Tilsett 1-2 ss Gochujang eller sambal olek hvis du ønsker ribba litt sterkere

Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 125 grader – Finn frem en dyp ildfast form |
| 2 Legg ribba i forma – Strø over salt og pepper – Hell vannet i bunnen av forma – Kle forma med aluminiumsfolie, og – Sett den i ovnen |
| 3 La ribba steke i 2-3 timer |
| 4 Rør sammen alle ingrediensene til glazen |
| 5 Ta ut ribba, og – Slå opp varmen til 225 grader |
| 6 Slå av all kraft som har samlet seg i bunnen av forma – Pensle kjøttet godt med glaze – Sett kjøttet tilbake i ovnen Uten folie denne gangen – La det steke i 20 – 30 min til Eller til glazen bobler Da smaker kjøttet aller best |
| 7 Serveres straks gjerne sammen med ris og en agurk- og rødløksalat |

