Hvit sjokoladepannacotta

Hvit sjokoladepannacotta, er en av de enkleste desserten å tilberede. Jeg vet ikke av noen som er noe enklere. Og det er bare såå godt!

Ingredienser 3 plater Gelatin 2 ½ dl Melk 2 ½ dl Fløte 1 ss Vaniljesukker 150 g Hvit kokesjokolade Bringebær (ferske)
Hvit sjokoladepannacotta med bringebær
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4-6   10 min (+ 4 t) Enkel

Ingredienser:

3 plater Gelatin
2 ½ dl Melk
2 ½ dl Fløte
1 Vaniljestang
(1 ss vaniljesukker)
150 g Hvit kokesjokolade
  Bringebær (ferske)

Slik gjør du:

1 Legg gelatinbladene i bløt (min. 3 minutter)
2 Ha melk og fløte i en kasserolle
– Del vaniljestangen i to, og
– Ta ut frøene
– Ha frø og stang i melkeblandingen, og
– Kok opp
3 Brekk opp sjokoladen,
– Ha den i den varme melken,
– La stå i 2 minutter
– Rør rundt
4 «Vri opp» gelatinbladene,
– Tilsettes den varme fløteblandingen
– Rør til gelatinen er oppløst
– Sil fløteblandingen
5 Hell blandingen i dessertskåler
6 Settes i kjøleskap i min. 4 timer
7 Pyntes med bringebær, før servering
Ingredienser 3 plater Gelatin 2 ½ dl Melk 2 ½ dl Fløte 1 ss Vaniljesukker 150 g Hvit kokesjokolade Bringebær (ferske)
Hvit sjokoladepannacotta med bringebær

Leave a comment