Hvit sjokoladepannacotta, er en av de enkleste desserten å tilberede. Jeg vet ikke av noen som er noe enklere. Og det er bare såå godt!

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4-6 | 10 min (+ 4 t) | Enkel |
Ingredienser:
| 3 plater | Gelatin |
| 2 ½ dl | Melk |
| 2 ½ dl | Fløte |
| 1 | Vaniljestang (1 ss vaniljesukker) |
| 150 g | Hvit kokesjokolade |
| Bringebær (ferske) |
Slik gjør du:
| 1 Legg gelatinbladene i bløt (min. 3 minutter) |
| 2 Ha melk og fløte i en kasserolle – Del vaniljestangen i to, og – Ta ut frøene – Ha frø og stang i melkeblandingen, og – Kok opp |
| 3 Brekk opp sjokoladen, – Ha den i den varme melken, – La stå i 2 minutter – Rør rundt |
| 4 «Vri opp» gelatinbladene, – Tilsettes den varme fløteblandingen – Rør til gelatinen er oppløst – Sil fløteblandingen |
| 5 Hell blandingen i dessertskåler |
| 6 Settes i kjøleskap i min. 4 timer |
| 7 Pyntes med bringebær, før servering |

