Denne oppskriften gir en skikkleig saftig og god kokoskake, som er holdbar i mange dager. Hvis du vil kan du toppe den med sjokoladeglasur,

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
6 | 60 min | Enkel |

Ingredienser:
200 g | Margarin |
200 g | Sukker |
2 | Egg |
200 g | Hvetemel |
200 g | Kokosmasse |
2 ts | Bakepulver |
2 ts | Vaniljesukker |
2 dl | Melk |
Topping (valgfritt):
Ca 1 dl | Melis |
2-3 ss | Kaffe |
1 ss | Kakao |
1 ts | Vaniljesukker |
Kokoksflak (pynt |

Slik gjør du:
1 sett ovnen på 180 grader – Legg bakepapir i en liten langpanne, eller Smør ei rund form ca 22 cm |
2 Pisk smør og sukker hvitt og, – Tilsett eggene Ett om gangen, og visp godt sammen mellom hvert egg – Tilsett resten av ingrediensene, og Rør til deigen er glatt og fin |
3 Ha røra i forma |
4 Stekes i 30 – 40 min. Midterste rille Til den er lys brun |
5 La kaka avkjøles i forma |
6 Bland sammen ingrediensene til glasuren |
7 Smør glasuren over den lunkne kaka – Strø over kokosflak (valgfritt) |
