Kokosmakroner etter oppskrift fra Baker Brun

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| Ca. 40 | 60 min. | Enkel |

Ingredienser:
| 4 | Eggehviter (store) |
| 2 ½ dl | Sukker |
| 6 dl | Kokosmasse |
Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 180 grader, og – Legg bakepapir på stekeplater |
| 2 Visp eggehvitene lett, – Bland inn sukker og kokosmasse i en kasserolle |
| 3 La massen tykne under kraftig omrøring på svak varme (Den skal bli litt tykkere) |
| 4 Legg deigen i topper med te-skje På de bakepapirkledde stekeplatene |
| 5 Stekes midt i ovnen i 10 min. |
| 6 Avkjøles på rist |
Oppskriften er gjengitt fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (med tillatelse fra Baker Brun)



