Kokosmakroner etter oppskrift fra Baker Brun

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
Ca. 40 | 60 min. | Enkel |

Ingredienser:
4 | Eggehviter (store) |
2 ½ dl | Sukker |
6 dl | Kokosmasse |
Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 180 grader, og – Legg bakepapir på stekeplater |
2 Visp eggehvitene lett, – Bland inn sukker og kokosmasse i en kasserolle |
3 La massen tykne under kraftig omrøring på svak varme (Den skal bli litt tykkere) |
4 Legg deigen i topper med te-skje På de bakepapirkledde stekeplatene |
5 Stekes midt i ovnen i 10 min. |
6 Avkjøles på rist |
Oppskriften er gjengitt fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (med tillatelse fra Baker Brun)