Kryddersmør er et absolutt nødvendig tilbehør til biffen .

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 2-4 | 5 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 125 g | Smør (mykt) |
| 1 fedd | Hvitløk (presset) |
| 2 ss | Persille (finhakket) |
| ¼ | Chili (rød, finhakket) |
| 1 ts | Sitronskall (revet) – valgfritt |
Tips! Du kan egentlig bare bland inn de urtene du liker best i smøret.
Slik gjør du:
| 1 Rør smøret mykt |
| 2 Fjern frø fra chili – Finhakk persille, og chili – Press hvitløken |
| 3 Rør sammen krydder og smør Til det er godt blandet |
| 4 Lag kuler eller form smøret som kuler |
| 5 Dekkes med plast og – Oppbevares i kjøleskap til det skal brukes |

