Majones

Hjemmelaget majones er mye, mye bedre enn ferdig kjøpt! Har du stavmikser, er det såååå enkelt å lage selv. Det eneste du må huske er å bruke romtempererte egg!

Majones - Hjemmelaget Ingredienser: 1 Egg 1 ts Sennep 1 ts Salt 1 ts Sukker 1 ts Eddik 2 dl Rapsolje 0,2 dl Olivenolje Eventuelt smak til med pepper og mer salt
Hjemmelaget majones
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
  4 – 6   5 min   Enkel

Ingredienser:

1 Egg
1 ts Sennep
1 ts Salt
1 ts Sukker
1 ts Sitronsaft (presset)
2 dl Rapsolje
0,2 dl Olivenolje
  Eventuelt smak til med pepper og mer salt

Slik gjør du:

Ha egg, sennep, salt, sukker, sitronsaft i en smal sylinder (som passer til stavmikseren
Tilsett oljen
Sett i stavmikseren (helt ned til bunnen)
Slå på stavmikseren, og trekk den forsiktig oppover, når du når toppen kjør den raskt ned og så raskt opp igjen
Ha majonesen i ei skål og server!

Majones - Hjemmelaget Ingredienser: 1 Egg 1 ts Sennep 1 ts Salt 1 ts Sukker 1 ts Eddik 2 dl Rapsolje 0,2 dl Olivenolje Eventuelt smak til med pepper og mer salt
Hjemmelaget majones

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s