Pannacotta, er en av de enkleste dessertene å tilberede. Jeg vet ikke av noen som er noe enklere. Denne varianten er tilberedt med melkesjokolade, den er så god! Server med friske bær og du har en dessert som imponerer den mest kresne dessertspiser.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4-6 | 10 min (+ 4 t) | Enkel |
Ingredienser:
| 3 plater | Gelatin |
| 2 ½ dl | Melk |
| 2 ½ dl | Fløte |
| 150 g | Melkesjokolade |
| Jordbær (ferske) |
Slik gjør du:
| 1 Legg gelatinbladene i bløt (min. 3 minutter) |
| 2 Ha melk og fløte i en kasserolle, og – Kok opp |
| 3 Brekk opp sjokoladen, – Ha den i den varme melken, – La stå i 2 minutter – Rør rundt |
| 4 «Vri opp» gelatinbladene, – Tilsettes den varme fløteblandingen – Rør til gelatinen er oppløst – Sil fløteblandingen |
| 5 Hell blandingen i dessertskåler |
| 6 Settes i kjøleskap i min. 4 timer |
| 7 Pyntes med Jordbær, før servering |

