Melkesjokoladepannacotta

Pannacotta, er en av de enkleste dessertene å tilberede. Jeg vet ikke av noen som er noe enklere. Denne varianten er tilberedt med melkesjokolade, den er så god! Server med friske bær og du har en dessert som imponerer den mest kresne dessertspiser.

Melkesjokoladepannacotta på fat med jordbær  Ingredienser  3 plater Gelatin  2 ½ dl Melk  2 ½ dl Fløte  150 g Melkesjokolade  Jordbærbær (ferske)
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4-6   10 min (+ 4 t) Enkel

Ingredienser:

3 plater Gelatin
2 ½ dl Melk
2 ½ dl Fløte
150 g Melkesjokolade
  Jordbær (ferske)

Slik gjør du:

1 Legg gelatinbladene i bløt (min. 3 minutter)
2 Ha melk og fløte i en kasserolle, og
– Kok opp
3 Brekk opp sjokoladen,
– Ha den i den varme melken,
– La stå i 2 minutter
– Rør rundt
4 «Vri opp» gelatinbladene,
– Tilsettes den varme fløteblandingen
– Rør til gelatinen er oppløst
– Sil fløteblandingen
5 Hell blandingen i dessertskåler
6 Settes i kjøleskap i min. 4 timer
7 Pyntes med Jordbær, før servering
Melkesjokoladepannacotta på fat med jordbær Ingredienser 3 plater Gelatin 2 ½ dl Melk 2 ½ dl Fløte 150 g Melkesjokolade Jordbærbær (ferske)

Leave a comment