Godt som tilbehør.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 10 -15 min. | Enkel |
Ingredienser:
½ | Rødløk |
½ | Paprika (rød) |
1 | Gulrot (middels) |
1 fedd | Hvitløk |
2 ss | Smør |
1 dl | Vann |
1 terning | Fiskebuljong (eller grønnsaksbulijong) |
Slik gjør du:
1 Skrell løken, og – Skjær den i små biter |
2 Vask og skrell gulroten, – Rasp den |
3 Rens hvitløken, og – Rasp den |
4 Vask og rens paprikaen – Skjær den i små biter |
5 Smelt smør i stekepanna (middesvarme) – Ha løken i panna, dryss over ½ ts salt, og – La det surre i 2 min. |
6 Tilsett paprika, hvitløk og gulrot til løken og – La det surre i noen 3-4 min. |
– Tilsett buljongen oppløst i vann – La det surre videre til (nesten) all væske er kokt ut |
7 Serveres varmt, som tilbehør til fisk eller kjøtt |
Godt som tilbehør til: