Potet og røket laks i form

 

Potet og røket laks i form er en fin lunsj- eller kveldsrett, Server den gjerne sammen med en grønnsalat og eventuelt litt godt brød og smør. Har du rester av røket laks i fryseren eller i kjøleskapet er dette en fin måte å få spist det opp på.

Potet og røket laks i form Ingredienser 2 dl Melk 1 dl Yoghurt (naturell) 2 Egg 600 g Poteter (i skiver) ½ Purre Dill Ca 200 g Røket laks (i skier eller biter) 100 g Ost (revet) Salt, pepper https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
 4 ca 45 min Enkel

Ingredienser:

2 dlMelk
1 dlYoghurt (naturell)
2Egg
600 gPoteter (i skiver)
½Purre
 Dill
Ca 200 gRøket laks (i skier eller biter)
100 gOst (revet)
 Salt, pepper

Potet og røket laks i form Ingredienser 2 dl Melk 1 dl Yoghurt (naturell) 2 Egg 600 g Poteter (i skiver) ½ Purre Dill Ca 200 g Røket laks (i skier eller biter) 100 g Ost (revet) Salt, pepper https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 175 grader
2 Skrell poteten
– Skjær poteter, purre og laks i skiver
– Rasp osten
3 Legg poteter, purre dill og lask lagvis i ei ildfast form
4 Rør sammen melk, yoghurt, egg og salt og pepper
5 Hell egg- og melkeblandingen over
– Topp med revet ost
6 Stekes i ca 40 min.
7 Server gjerne med en grønn salat