Salsa bravas absolutt nødvendig på et tapsasbord, og utrolig godt som patatas bravas eller bare som en dipp gjerne sammen med ailoi.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 – 8 | Enkel |
Ingredienser:
| 4 ss | Olje (Oliven) |
| 5 fedd | Hvitløk |
| 1 ss | Hvetemel |
| 1 ss | Paprika |
| 1 | Paprika |
| 2 ½ dl | Kylling buljong |
| 1 bx | Tomater (hermetiske, hakkete) |
| Salt |

Slik gjør du:
| 1 Rens og press hvitløken |
| 2 Varm oljen i en stekepanne (middel varme) – Tilsett melet når de begynner å bli brune – Rør godt – Tilsett paprika og hvitløk, – Bland godt – Tilsett buljong og tomater, og – Fortsett å røre til sausen tykner |
| 3 La den småkoke i 3-5 min. |
Anbefalt:



