Salsa bravas absolutt nødvendig på et tapsasbord, og utrolig godt som patatas bravas eller bare som en dipp gjerne sammen med ailoi.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 – 8 | Enkel |
Ingredienser:
4 ss | Olje (Oliven) |
5 fedd | Hvitløk |
1 ss | Hvetemel |
1 ss | Paprika |
1 | Paprika |
2 ½ dl | Kylling buljong |
1 bx | Tomater (hermetiske, hakkete) |
Salt |

Slik gjør du:
1 Rens og press hvitløken |
2 Varm oljen i en stekepanne (middel varme) – Tilsett melet når de begynner å bli brune – Rør godt – Tilsett paprika og hvitløk, – Bland godt – Tilsett buljong og tomater, og – Fortsett å røre til sausen tykner |
3 La den småkoke i 3-5 min. |
Anbefalt: