Salsa bravas

Salsa bravas absolutt nødvendig på et tapsasbord, og utrolig godt som patatas bravas eller bare som en dipp gjerne sammen med ailoi.

Patatas bravas Ingredienser: I kg Poteter Olje (oliven) Salt Salsa brava (Barva saus): 4 ss Olje (Oliven) 5 fedd Hvitløk 1 ss Hvetemel 1 ss Paprika 1 Paprika 2 ½ dl Kylling buljong 1 bx Tomater (hermetiske, hakkete) Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
4 – 8 Enkel

Ingredienser:

4 ssOlje (Oliven)
5 feddHvitløk
1 ssHvetemel
1 ssPaprika
1Paprika
2 ½ dlKylling buljong
1 bxTomater (hermetiske, hakkete)
 Salt

Patatas bravas Ingredienser: I kg Poteter Olje (oliven) Salt Salsa brava (Barva saus): 4 ss Olje (Oliven) 5 fedd Hvitløk 1 ss Hvetemel 1 ss Paprika 1 Paprika 2 ½ dl Kylling buljong 1 bx Tomater (hermetiske, hakkete) Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Rens og press hvitløken
2 Varm oljen i en stekepanne (middel varme)
– Tilsett melet når de begynner å bli brune
– Rør godt
– Tilsett paprika og hvitløk,
– Bland godt
– Tilsett buljong og tomater, og
– Fortsett å røre til sausen tykner
3 La den småkoke i 3-5 min.

Anbefalt: