Sprøstekt And i kinesiske pannekaker er skikkelig godt. Kan serveres som en forrett, eller som en av flere hovedretter.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 3 timer | Enkel |
Ingredienser:
| 2200 g | And (hel, rå) |
| Salt | |
| Four-spice | |
| Ingefær |
Tilbehør:
| Kinesiske pannekaker | |
| Vårløk (finsnittet) | |
| Plommesaus |
Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 170 grader |
| 2 Gni anden inn med salt og krydder (både på innsiden og utsiden) |
| 3 Legg Anden i en ildfast form, og – Sett den i stekeovnen – Se på den med jevne mellomrom, og – Bruk en skje og øs over eventuelt fett som samler seg i forma ( det får skinnet til å bli skikkelig sprøtt) – Etter to- tre timer er anden ferdig Ferdig når kjøttet slipper beinet |
| 4 Ta ut anden, og la den avkjøle seg litt – Bruk to gafler og trekk kjøttet av beinene |

| 5 Serveres med kinesiske pannekaker, vårløk og plommesaus |

