Dette er en herlig, wok med gode asiatiske smaker.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 40 min | Enkel |

Ingredienser:
| 600 g | Kyllingfilet |
| 2 | Paprika (forskjellig farge) |
| 4 | Vårløk |
| 2 fedd | Hvitløk |
| 1 ss | Olje (Nøytral) |
| ½ ss | Sesamolje |
| ½ ss | Risvinseddik |
| ½ ss | Soyasaus |
| ½ ss | Sesamfrø (ristede) |
| Ris (kokt) |
Marinade:
| 1 fedd | Hvitløk |
| 3 ss | Soyasaus |
| 1 ss | Sur-søt chilisaus |
| 1 ss | Honning (flytende) |

Slik gjør du:
| 1 Kok ris etter anvising på pakken |
| 2 Skjær kyllingen i biter |
| 3 Bland sammen alle ingrediensene til marinaden |
| 4 Legg kyllingen i marinaden, og – La den ligge i minst 20 min. |
| 5 Skjær paprika i strimler og – Skjær vårløken i biter – Rist sesamfrøene |
| 6 – Stek kyllingen – Ta ut kyllingen |
| 7 Stek kyllingen |
| 8 Varm en wok til den er rykende varm – Ha i olje og paprika – Stek paprikaen til den er sotet – Tilsett vårløk og hvitløk, og – La det frese med i ca 1 min. – Tilsett sesamolje, eddik og soya – Ha i kyllingen – Rør rundt – Dryss over sesamfrø |
| 9 Servers med en gang, sammen med kokt ris |

