Denne tomat chutneyen psser godt sammen med alle former for indisk mat, eller som dipping saus til indiske flatbrød eller poppadums.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| Ca. 1 dl | 45 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 700 g | Tomater (delt i to) |
| 2 ss | Olje (nøytral) |
| 1-2 | Chilier (hakket) |
| 1 cm | Ingefær (fersk, skrelt og raspet) |
| 1 fedd | Hvitløk (hakket) |
| 2 ss | Koriander |
| ¼ ts | Salt |
Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 190 grader |
| 2 Del tomatene i 2, – Hell over olje, og – La dem steke i ca 30 min. |
| 3 Ta tomatene ut av ovnen, – La dem avkjøles, – Fjern skallet |
| 4 Ha tomatene i en foodprosessor, Sammen alle (de gjenværende) ingrediensene, – Kjør til chutneyen er ganske glatt |


Dette passer godt sammen med Tomat Chutney:


