Dette er oppskriften på wasabimajones! Har du stavmikser, er det såååå enkelt å lage selv. Det eneste du må huske, er å bruke romtempererte egg!

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 – 6 | 5 min | Enkel |
Ingredienser:
| 1 | Egg (romtempererte) |
| 2 ts | Wasabi |
| 1 ts | Sennep |
| 1 ts | Salt |
| 1 ts | Sukker |
| 1 ts | Sitronsaft (presset) |
| 2 dl | Rapsolje |
| 0,2 dl | Olivenolje |
| Eventuelt smak til med pepper og mer salt |
Slik gjør du:
| Ha egg, Wasabi, sennep, salt, sukker, sitronsaft i en smal sylinder (som passer til stavmikseren) |
| Tilsett oljen |
| Sett i stavmikseren (helt ned til bunnen) |
| Slå på stavmikseren, og trekk den forsiktig oppover, når du når toppen kjør den raskt ned og så raskt opp igjen |
| Ha majonesen i ei skål og server! |
Tips! Hvis du ikke lyst til å lage majonesen selv, kan du blande 2 ts Wasabi, med 12 ss majones.

