Wasabimajones

Dette er oppskriften på wasabimajones! Har du stavmikser, er det såååå enkelt å lage selv. Det eneste du må huske, er å bruke romtempererte egg!

Wasabimajones  Ingredienser: 1 	Egg  2 ts	Wasabi 1 ts 	Sennep  1 ts 	Salt  1 ts 	Sukker  1 ts 	Sitronsaft (presset) 2 dl 	Rapsolje  0,2 dl 	Olivenolje    	Eventuelt smak til med pepper og mer salt
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
  4 – 6   5 min   Enkel

Ingredienser:

1 Egg (romtempererte)
2 ts Wasabi
1 ts Sennep
1 ts Salt
1 ts Sukker
1 ts Sitronsaft (presset)
2 dl Rapsolje
0,2 dl Olivenolje
  Eventuelt smak til med pepper og mer salt

Slik gjør du:

Ha egg, Wasabi, sennep, salt, sukker, sitronsaft i en smal sylinder
(som passer til stavmikseren)
Tilsett oljen
Sett i stavmikseren (helt ned til bunnen)
Slå på stavmikseren, og trekk den forsiktig oppover, når du når toppen kjør den raskt ned og så raskt opp igjen
Ha majonesen i ei skål og server!

Tips! Hvis du ikke lyst til å lage majonesen selv, kan du blande 2 ts Wasabi, med 12 ss majones.

Wasabimajones Ingredienser: 1 Egg 2 ts Wasabi 1 ts Sennep 1 ts Salt 1 ts Sukker 1 ts Sitronsaft (presset) 2 dl Rapsolje 0,2 dl Olivenolje Eventuelt smak til med pepper og mer salt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s