Dette er oppskriften på wasabimajones! Har du stavmikser, er det såååå enkelt å lage selv. Det eneste du må huske, er å bruke romtempererte egg!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 – 6 | 5 min | Enkel |
Ingredienser:
1 | Egg (romtempererte) |
2 ts | Wasabi |
1 ts | Sennep |
1 ts | Salt |
1 ts | Sukker |
1 ts | Sitronsaft (presset) |
2 dl | Rapsolje |
0,2 dl | Olivenolje |
Eventuelt smak til med pepper og mer salt |
Slik gjør du:
Ha egg, Wasabi, sennep, salt, sukker, sitronsaft i en smal sylinder (som passer til stavmikseren) |
Tilsett oljen |
Sett i stavmikseren (helt ned til bunnen) |
Slå på stavmikseren, og trekk den forsiktig oppover, når du når toppen kjør den raskt ned og så raskt opp igjen |
Ha majonesen i ei skål og server! |
Tips! Hvis du ikke lyst til å lage majonesen selv, kan du blande 2 ts Wasabi, med 12 ss majones.
