Agurksalat er godt som tilbehør til blant annet laks og ørret

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 10 min | Enkel |
Ingredienser:
| 2 dl | Vann |
| 1 dl | Eddik |
| 1-2 ss | Sukker |
| ¼ – ½ ss | Salt |
| 1 | Agurk |
Slik gjør du:
| 1 Lag lake: – Ha vann, eddik, sukker og salt i en bolle – Rør til sukkeret har løst seg opp – Smak til hvis nødvendig |
| 2 Skjær tynne agurkskiver (jeg bruker ostehøvelen) |
| 3 Ha agurken i laken, – Rør rundt, og – La det stå og trekke litt før servering |


Takk for oppskriften. Hvilken styrke på eddik er det du bruker? Og den skålen er nydelig. Har en slik etter min mamma.
LikeLike
Så hyggelig at du liker oppskriften, og at du leser bloggen min ) Jeg bruker 7 % eddik. Skålen er arvegods fra min farmor – som også oppskriften er i fra.
LikeLike