Agurksalat

Agurksalat er godt som tilbehør til blant annet laks og ørret

Agurksalat Ingredienser: 2 dl Vann 1 dl Eddik 1-2 ss Sukker ¼ - ½ ss Salt 1 Agurk
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4 10 min Enkel

Ingredienser:

2 dl Vann
1 dl Eddik
1-2 ss Sukker
¼ – ½ ss Salt
1 Agurk

Slik gjør du:

1 Lag lake:
– Ha vann, eddik, sukker og salt i en bolle
– Rør til sukkeret har løst seg opp
– Smak til hvis nødvendig
2 Skjær tynne agurkskiver
(jeg bruker ostehøvelen)
3 Ha agurken i laken,
– Rør rundt, og
– La det stå og trekke litt før servering
Agurksalat Ingredienser: 2 dl Vann 1 dl Eddik 1-2 ss Sukker ¼ - ½ ss Salt 1 Agurk

2 Comments Add yours

  1. Signe says:

    Takk for oppskriften. Hvilken styrke på eddik er det du bruker? Og den skålen er nydelig. Har en slik etter min mamma.

    Like

    1. heidisboble says:

      Så hyggelig at du liker oppskriften, og at du leser bloggen min ) Jeg bruker 7 % eddik. Skålen er arvegods fra min farmor – som også oppskriften er i fra.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s