Agurksalat

Agurksalat er godt som tilbehør til blant annet laks og ørret

Agurksalat Ingredienser: 2 dl Vann 1 dl Eddik 1-2 ss Sukker ¼ - ½ ss Salt 1 Agurk
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4 10 min Enkel

Ingredienser:

2 dl Vann
1 dl Eddik
1-2 ss Sukker
¼ – ½ ss Salt
1 Agurk

Slik gjør du:

1 Lag lake:
– Ha vann, eddik, sukker og salt i en bolle
– Rør til sukkeret har løst seg opp
– Smak til hvis nødvendig
2 Skjær tynne agurkskiver
(jeg bruker ostehøvelen)
3 Ha agurken i laken,
– Rør rundt, og
– La det stå og trekke litt før servering
Agurksalat Ingredienser: 2 dl Vann 1 dl Eddik 1-2 ss Sukker ¼ - ½ ss Salt 1 Agurk

2 kommentarer Legg til din

  1. Signe sier:

    Takk for oppskriften. Hvilken styrke på eddik er det du bruker? Og den skålen er nydelig. Har en slik etter min mamma.

    Liker

    1. heidisboble sier:

      Så hyggelig at du liker oppskriften, og at du leser bloggen min ) Jeg bruker 7 % eddik. Skålen er arvegods fra min farmor – som også oppskriften er i fra.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s