Banansplit med sjokoladesaus på 1-2-3, er rask å lage og veldig god å spise. Tror den passer som desseert etter ethvert måltid – eller bare som kos når du har lyst på noe godt

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 10-15 min | Enkel |
Ingredienser:
2 | Bananer |
Is (gjerne med ulike smaker) | |
Krem |
Sjokoladesaus (enkel):
100 g | Kokesjokolade |
1 ½ dl | Kremfløte |

Slik gjør du:
1 Ta ut isen fra fryseren |
2 Lag sjokoladesausen: – Kok opp kremfløten – Brekk sjokoladen i så biter – Ha sjokoladen i den varme fløten, og – La den ligge i ca 1 min – Rør så i fløten til sjokoladen er helt smeltet og Er jevnt fordelt |
3 Pisk fløten til krem |
4 Skrell bananen, og – Del den i to på langs |
5 Legg en halv banan i hver dessertskål – Legg iskuler ved siden av bananen – Legg på litt krem, og – Topp med sjokoladesausen |
6 Serveres umiddelbart, gjerne sammen med restene av kremen og sjokoladesausen |
