Dette er en utrolig enkel oppskrift på passe klissete, seige og veldig gode Brownies. De passer godt sammen med for eksempel kaffe og is.

Passe klissete, seige og veldig gode Brownies
| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 8 | 35 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 150 g | Smør (smeltet, og avkjølt) |
| 4 ss | Kakaopulver |
| 1 ½ dl | Hvetemel |
| 1 ½ ts | Vaniljesukker |
| 3 dl | Sukker |
| ½ ts | Salt |
| 2 | Egg |
Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 175 grader |
| 2 Smelt smøret |
| 3 Smør ei form |
| 4 Bland alt det tørre i en bakstebolle |
| 5 Tilsett smør og egg |
| 6 Rør sammen (med ei sleiv) |
| 7 Ha røra i forma |
| 8 Stek i ca 25 min. (midt i ovnen) |
| 9 Avkjøl på rist |
| 10 Server rund eller i firkanter |

Klissete, seige og veldig gode Brownies
Tips! Som variasjon kan du dytte halve valnøtter halvveis ned i røra før steking
