Disse Butterdeigsnurrer med sukker og kanel er kjemperaske å lage. De smaker godt sammen med kaffe eller kakao – vedsiden av eller oppi.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| Ca 8 snurrer | 20 min | Enkel |
Ingredienser:
| 1 plate | Buttedeig (dypfryst) |
| Egg | |
| Sukker og kanel |
Slik gjør du:
| 1 La buttdeigplatene «halvtine» Ca 10 min. på kjøkkenbenken – Legg bakepapir på en stekeplate, og – Sett stekeovnen på 200 grader |
| 2 Pensle butterdeigplaten med egg – Strø over sukker og kanel – Rull den sammen – Pensle rullen med egg |
| 3 Skjær rullen i skiver, – Legg skivene på stekeplatene – Pensle med egg – Stek i ca. 15 minutter Midt i ovnen |
| 4 Nytes lunkne eller avkjølte |

