Rykende varm Candy cane kakao servert med ekstra candy canes smaker av peppermint og sjokolade.

TIPS! Bland sammen kakaopulver, sukker og kuste candy canes, og ha det over på et glass eller i cellofanposer. Knyt for og skriv en lapp med hva det er og fremgangsmåten for å lage kakaoen. Flotte vertinnegaver eller som en oppmerksomhet til jul

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4-6 | 5 min | Enkel |
Ingredienser:
2 ss | Kakao |
4 ss | Sukker |
8 ss | Candy cane (knuste) |
10 dl | Melk |
Topping (Valgfritt):
Kremfløte pisket | |
Candy cane (knuste) |
Slik gjør du:
1 Knus candy canene |
2 Ha kakao, sukker og candy candy i en kasserolle |
3 Kok opp under omrøring |
4 Helles i kopper og – Toppes eventuelt med knuste candy cane |